2010. szeptember 28., kedd

Amikor megmarad egy kis patiszon


Már nem tudtam mit csinálni belőle.
Így egy tűzálló tálba daraboltam. Bacon és füstölt kenyérszalonna darabokat dobtam melléjük.
Bazsalikommal, kakukkfűvel ízesítettem.
Majd betettem a sütőbe, kb 20 percre. Vizet se öntöttem alá, nem is sóztam.
Amikor megpuhult negyed paradicsomokat dobtam a tálba, picit visszaraktam a sütőbe, majd az utolsó 5 percben még mozzarellával tettem élvezhetőbbé.
Elfogyott!

6 megjegyzés:

Ildy írta...

De jó lett!
Én is sokszor járok így, hogy valamiből kevés marad, és nagyon szórakoztató azon agyalni, hogy mit is lehetne kihozni belőle:)

Bianka írta...

Szeretem az ilyen ételeket. Nagyon finom lehet

andi írta...

Olyan jó lenne,ha szeretném a zöldségeket :(:(
de csak nagyon kevés rúg labdába nálam :(

Vali írta...

Szia!
Én a patisszont csak rántva eszem meg. Nem vagyok nagy zöldség imádó.
Nézz be hozzám kérlek.

Raindrop írta...

Gyere át! :)

Andi írta...

Szuper jó kis recept! Köszönöm!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails