2010. szeptember 14., kedd

Márvány sajttal töltött gomba

Nagyon szeretem a gombát is és a márvány sajtot is.
Mindkettőt csak én a családban, így enyém volt a pálya, azt tettem bele amit csak akartam.

A gombafejeket megtisztítottam, sóztam borsoztam.
Kacsazsírral meglocsoltam, majd egy kis körte darabot tettem mindegyikbe.
A márványsajtot összekevertem nagyon apróra vágott paprikás szalámival, hagymával.
Egy kanál tejföllel lazítottam.
Nem ízesítettem, a márvány sajt íze elég intenzív volt így is.
Beletöltöttem a gombákba.
Majd mehetett a sütőbe közepes lángon 20 percre.

Egy sült kacsacomb mellé????

11 megjegyzés:

Ildy írta...

Oh, de jó ez így, együtt!

jókaja írta...

Ezt a töltött gombát főételnek szoktam enni, de aligha állnék ellen egy ilyen ajánlatnak :-)

Chef Viki írta...

Azta...

Csatlakozom Jókajához :-)))

Gizi írta...

Igen én sült kacsacombot kérek mellé!!!:))
Nagyon guszta, isteni finom lehetett.

Kiskukta írta...

Én kacsacomb nélkül, de plusz 1 gombafejjel:)) Nálunk is így van, csak én rajongok a gombáért is, a márványsajtért is.

Bianka írta...

Mesés, és körte is van benne nagyon öteletes a husival meg mennyei

Dia írta...

Váóóó! Jöhet így együtt!

egycsipet írta...

Jól hangzik, jól néz ki, szívesen megkóstolnám, még ha a márványsajt nem is tartozik a kedvenceim közé.

Dia írta...

Nézz be hozzám:
http://fozni-jo.blogspot.com/2010/09/dij-koszonom.html

Viki írta...

Két nagy kedvencem! Biztosan ki fogom próbálni! Köszi a tippet! Ez csak jó lehet!

DebiGabi írta...

Jöhet nekem is.
Imádom mind a kettőt, így együtt meg különösen finom lehet!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails