2010. november 6., szombat
Kakukkfüves csirke, mézes-fahéjas körtével
Könnyű, gyors, finom.....
Egy tűzálló tálba belehelyezem az alaposan megtisztított csirkecombokat.
Pici vizet öntök alájuk, meglocsolom olvasztott vajjal.
Meghintem sült csirke fűszerkeverékkel, kakukkfűvel.
Mellédobom a hámozott, negyedelt körtét.
Megszórom fahéjjal, jó gazdagon.
Fólia alatt kb 40 percre bedobom a sütőbe.
Amikor már majdnem készen van, meglocsolom mézzel a körtéket. Az se baj ha a combokra is jut.
5 percre még visszarakom a sütőbe fólia nélkül.
Tepsis burgonyával a legfinomabb!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
A mindenségit! Micsoda ízkombináció! És micsoda illatok!
Csodálatosan finom lehetett...
IMÁDOM, isteni
Megjegyzés küldése