2010. november 6., szombat

Kakukkfüves csirke, mézes-fahéjas körtével


Könnyű, gyors, finom.....

Egy tűzálló tálba belehelyezem az alaposan megtisztított csirkecombokat.
Pici vizet öntök alájuk, meglocsolom olvasztott vajjal.
Meghintem sült csirke fűszerkeverékkel, kakukkfűvel.
Mellédobom a hámozott, negyedelt körtét.
Megszórom fahéjjal, jó gazdagon.
Fólia alatt kb 40 percre bedobom a sütőbe.
Amikor már majdnem készen van, meglocsolom mézzel a körtéket. Az se baj ha a combokra is jut.
5 percre még visszarakom a sütőbe fólia nélkül.

Tepsis burgonyával a legfinomabb!

2 megjegyzés:

Chef Viki írta...

A mindenségit! Micsoda ízkombináció! És micsoda illatok!

Csodálatosan finom lehetett...

Bianka írta...

IMÁDOM, isteni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails