2010. december 22., szerda

Rakott tészta


Imádjuk, bár a paradicsomos verziót kicsit unjuk, így kicsit változtattam.

Most a darált húst (kb 30 dkg) majoranna és jó pár gerezd fokhagyma társaságában főztem készre.
Persze kis sót, borsot azért kapott.

A gluténmentes tésztát, most spirál (500 grammos csomag 2/3-a) kifőztem sós vízben.

Leszűrtem és még melegen hozzákevertem 2 tubus natúr krémsajtot (medve) és egy doboz tejfölt.

Egy tűzálló tál aljára öntöttem a tészta 2/3-át, majd ráterítettem a darált húst, következett a maradék tészta.

A tetejére eloszlattam két doboz natúr joghurtot és ráreszeltem 10 dkg trapistát.

Sütőben kb 20 perc alatt készre sütöttem.

1 megjegyzés:

Bianka írta...

Nagyon finom lehet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails