2011. augusztus 18., csütörtök

Kedves olvasóim

Nagyon szépen köszönöm az itt és más fórumon hozzám írt gondolataitokat!
Tegnap kicsit elhamarkodott post született az egyébként moderált komment után, csak meg akartam mutatni mennyi idióta, paraszt él kis hazánkban.
Persze a receptjeim nem tökéletesek, a sütijeim nem szépségdíjasak.
De talán kis logikával ki lehetett volna találni hogy a zselatinból nem szükséges egy merőkanálnyi egy pici joghurt tortához, de hát ehhez kéne egy kis gógyi és észt ugye nem adhatunk ha nincs!
Pl a sütiket aki ezután kritizálni szeretné annak üzenem hogy vegyen GM lisztet kilóját 1500-ért és próbáljon belőle mondjuk egy kelt tésztát csinálni.....ha szépen sikerül akkor elmegyek hozzá egy tanfolyamra! Biztos van aki sikér nélkül is tud keleszteni, de nem vagyok mesterszakács. Egy egyszerű háziasszony vagyok aki próbálja túlélni "betegségét" és próbál segíteni kicsiny keretei között.
Köszönöm hogy elolvastatok.
A blog nyitva marad, kommenteket csak regisztráltak írhatnak, így kivédem a nevüket nem vállaló egyéneket, illetve továbbra is moderálom.
Rájöttem hogy nem zárhatom be a blogot hiszen ha csak egy embernek is tudok segíteni már megérte. Aki valaha közelébe került ennek a betegségnek , az tudja hogy nem játék és mennyire nehéz ill. mennyire kétségbe tud esni az aki azt se tudja hogy mit is nézzen, mit is tegyen.
Nekik írom a blogot és nem célom versenyezni senkivel!!!

8 megjegyzés:

sedith írta...

Na, ennek örülök! Reméltem, hogy mégis így fogsz dönteni!:)

Vicuska írta...

Én is!!! :) Az internet sajnos ezzel a mellékhatással jár, kénytelenek vagyunk elfogadni és továbblépni :) Jó a blog, jók a kaják, pedig nem diétázom gluténmentesen, mégis használom a jó kis ötleteket...

Anazar írta...

Helyes!

Kreatív konyha írta...

Na ez már jó hír!

Andi írta...

Köszi lányok!:-)

Ottis írta...

Andi, így van, ne hagyd abba.Enegem is megbántottak egy fél évvel ezelőtt...aztán túltettem magam rajta.Úgy, hogy folytasd csak, ne hagyd magad!!!

Szemi írta...

Kedves Andi! Nagyon örülök, hogy végül úgy döntöttél, hogy maradsz, és folytatod a blogod írását.
Egy ilyen névtelen senki miatt nem szabad abbahagyni! Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok mindenkinek segítesz a receptjeiddel. Szerencsére nekem nem kell ilyen diétát tartanom, de el tudom képzelni,milyen nehéz lehet...
Kritizálni könnyű, aki jobbat tud, mutassa meg!

Unknown írta...

Én is örülök hogy nem zársz be mert én is meg-meg fordulok nállad.
És föl a fejjel én mindig mondom hogy nahgy az Isten állatkertje...mindenféle emberek vannak.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails