Nagyon szeretem a gombát is és a márvány sajtot is.
Mindkettőt csak én a családban, így enyém volt a pálya, azt tettem bele amit csak akartam.
A gombafejeket megtisztítottam, sóztam borsoztam.
Kacsazsírral meglocsoltam, majd egy kis körte darabot tettem mindegyikbe.
A márványsajtot összekevertem nagyon apróra vágott paprikás szalámival, hagymával.
Egy kanál tejföllel lazítottam.
Nem ízesítettem, a márvány sajt íze elég intenzív volt így is.
Beletöltöttem a gombákba.
Majd mehetett a sütőbe közepes lángon 20 percre.
Egy sült kacsacomb mellé????
11 megjegyzés:
Oh, de jó ez így, együtt!
Ezt a töltött gombát főételnek szoktam enni, de aligha állnék ellen egy ilyen ajánlatnak :-)
Azta...
Csatlakozom Jókajához :-)))
Igen én sült kacsacombot kérek mellé!!!:))
Nagyon guszta, isteni finom lehetett.
Én kacsacomb nélkül, de plusz 1 gombafejjel:)) Nálunk is így van, csak én rajongok a gombáért is, a márványsajtért is.
Mesés, és körte is van benne nagyon öteletes a husival meg mennyei
Váóóó! Jöhet így együtt!
Jól hangzik, jól néz ki, szívesen megkóstolnám, még ha a márványsajt nem is tartozik a kedvenceim közé.
Nézz be hozzám:
http://fozni-jo.blogspot.com/2010/09/dij-koszonom.html
Két nagy kedvencem! Biztosan ki fogom próbálni! Köszi a tippet! Ez csak jó lehet!
Jöhet nekem is.
Imádom mind a kettőt, így együtt meg különösen finom lehet!!!
Megjegyzés küldése