2010. november 8., hétfő

Első paleo-s próbálkozásom: Panga szelet padlizsánnal....


Nem vagyok biztos benne hogy minden idevaló.
Pl a napraforgó olajat tudom hogy kókuszzsírral, vajzsírral lehet helyettesíteni....vagy nem?

Na mindegy nem tudtam még ezeket beszerezni, így főtt császárszalonnát szeleteltem a tűzálló tál aljára.
Hiba volt?

A császárszalonára helyeztem a szeletelt padlizsánt. Sóztam, borsoztam.
Majd jött a két halszelet. Szintén sóztam, majd kakukkfűvel meghintettem. (szerintem nagyon jól megy a halhoz a kakukkfű)
Csíkokra vágott kaliforniai paprikával tettem még zamatosabbá.
Fólia alatt 20 percig pároltam, majd picit megpirítottam.

Nagyon ízletes, finom vacsora kerekedett belőle.
Bár a fiacskám mikor sült, odajött és közölte hogy pizzaszagot érez... :-) Hát azért nem!!!

3 megjegyzés:

Bianka írta...

Nagyon finom lehet

Gizi írta...

Nagyon jól hangzik, biztosan isteni finom volt. Fiacskád azért megette pizza helyet??:)

Névtelen írta...

Szuperül hangzik!
Minden a helyén van!
Gratulálok a paleohoz, sok kitartást és sikert kívánok!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails