2011. február 12., szombat

Juhtúrós, olívás csirke


Csak megmutatom.............. Egyszerű, de nagyon finom.

Egy tűzálló tálat kivajazok, és beleteszek két vékony szelet csirkemellet.
Sózom, borsozom, majd rákenem a juhtúrót. Belenyomok jó sok olíva bogyót (imádom).....
Majd ráteszem a csirkemell másik felét. Az elején ketté vágtam....
Megszórtam bazsalikommal, oregánóval.
Pici vizet öntöttem alá, majd fólia alatt mehetett a sütőbe. Közepes lángon kb 30 percre.
A túró szétfolyt, de isteni lett az íze így is!!!!

4 megjegyzés:

Gizi írta...

Nagyon finom lehet, jöhet így ahogy van!!:)

Borbély Anita írta...

Kedves Andi! Kaptál tőlem egy díjat, nagyon tetszik a blogod. Nálunk a kisfiam táplálkozik gluténmentesen.
Anita, www.kavecsokolade.blogspot.com

Bianka írta...

Nagyon finom lehet

egycsipet írta...

Nagyon szeretem a juhtúróval töltött csirkét, ez a változat is jöhetne! :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails