2010. október 25., hétfő

Lecsós csirke hajdinával


Imádom....most ettem először, bele is szerettem...a hajdinába!!!!

Szamócánál láttam.....

A lecsós csirke is egyszerű.

A szárnyakat jól megmostam, sóztam, borsoztam. Kicsit állni hagytam, majd pici olajon megpirítottam.
Tűzálló tálba helyeztem, rászeleteltem a paradicsomot, paprikát, hagymát. Kicsit sóztam, borsoztam még, majd felöntöttem paradicsomlével.
Kb 40 perc alatt készre pároltam.

A hajdinát pici olajon átforgattam, felöntöttem vízzel.
Ízesítettem delikáttal, köménnyel, majorannával.
Lefedtem és lassan készre pároltam.
Mintha rizst készítettem volna.

Nagyon finom, puha ízletes köret!!!!!

3 megjegyzés:

Ildy írta...

Én sem ettem még hajdinát. A lecsós csirke jöhet!

Bianka írta...

Isteni, nagyon-ngaoyn finom lehet

AzEszter írta...

Köszönettel tartozom:
http://azeszter.freeblog.hu/archives/2010/10/26/Mitl_leszek_kreatv/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails