2010. október 25., hétfő
Lecsós csirke hajdinával
Imádom....most ettem először, bele is szerettem...a hajdinába!!!!
Szamócánál láttam.....
A lecsós csirke is egyszerű.
A szárnyakat jól megmostam, sóztam, borsoztam. Kicsit állni hagytam, majd pici olajon megpirítottam.
Tűzálló tálba helyeztem, rászeleteltem a paradicsomot, paprikát, hagymát. Kicsit sóztam, borsoztam még, majd felöntöttem paradicsomlével.
Kb 40 perc alatt készre pároltam.
A hajdinát pici olajon átforgattam, felöntöttem vízzel.
Ízesítettem delikáttal, köménnyel, majorannával.
Lefedtem és lassan készre pároltam.
Mintha rizst készítettem volna.
Nagyon finom, puha ízletes köret!!!!!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
3 megjegyzés:
Én sem ettem még hajdinát. A lecsós csirke jöhet!
Isteni, nagyon-ngaoyn finom lehet
Köszönettel tartozom:
http://azeszter.freeblog.hu/archives/2010/10/26/Mitl_leszek_kreatv/
Megjegyzés küldése