2010. június 22., kedd

Eper fagyi


Az első fagyim..... kicsit küzdöttem az állagával....de csak összeállt a végére.

Nem variáltam túl a dolgot, egy egyszerű joghurtos epres fagyi.
Gondoltam elsőre jó lesz.

Hozzávalók:

- 20dkg eper.....már nem az igazi, vége a szezonnak
- 1 natúr joghurt
- 1-1,5 evőkanál cukor
- 3 evőkanál tej

Összeturmixoltam, be a fagyi gépbe, ki a fagyi gépből...kicsit a fagyasztóba, majd a pohárba.
Egy ültő helyünkben elfogyasztottuk a nagyobbik fiammal.
Az első falat után....."anya ez hideg, nem melegíted meg? !" :-)

5 megjegyzés:

Mónika írta...

Akkor nálatok is indul a fagyigyártás? Egy kis tejszínnel lágyabbá, krémesebbé teheted az állagát. Bár így meg "lájtos":))

Bianka írta...

Látom te is beálltál a nyári fagyi gyártásba. Bár lenne jó idő. Nagyon guszta, megkóstolnám szívesen

Andi/cuki írta...

Fincsi-fincsi!:-))

egycsipet írta...

:)) Hát igen, jöhetne már a meleg, úgy a fagyi is jobban esik. Vagy be kell bújni a takaró alá. :D
Guszta lett! ;)

Chef Viki írta...

Egyem a kicsi szívét, ez amolyan igazi gyerekszáj mondat volt :-)))

A fagyi viszont tuti!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails