2010. június 24., csütörtök
Pikáns csirke comb
Saját találmány......
Csirke combot csak én eszem meg, így azt csinálok vele amit csak akarok. :-)
A hozzávalók opcionálisak, mindenki amit talál a hűtőjében, polcán.
Egy tűzálló tálba pici vizet öntöttem, majd belehelyeztem a combokat. Meglocsoltam olajjal, majd fűszereztem. Delikát, bors, rozmaring. Dobtam mellé 2 vöröshagymát negyedelve, pár gerezd foghagymát.
Fólia alatt sütöttem majdnem készre.
Ekkor jöttek a zöldségek, hogy ne nagyon puhuljanak meg.
Paradicsom negyedelve, cukkini, gomba szeletelve.
Majd jött egy öntet az egészre.
10 dkg gomolya túró összetörve, 1 doboz natúr joghurttal lazítva. Fűszerezve........piros paprika, chili, delikát, bors, fokhagyma (zúzott), kakukkfű, majoranna, oregano, bazsalikom(mindenből egy csipet).......mondtam, amit csak találsz otthon. :-)
10 percre még visszatettem a sütőbe.
Szerintem nem lett rossz!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
5 megjegyzés:
Nem értem ezt a csirkecomb fóbiát, nálunk is csak én eszem, pedig milyen finom :)
A receptet elmentettem, ki fogom próbálni valamikor, nagyon tetszik :)
Én a csirkéből így elkészítve a combját szeretem. Férj inkább melles. Viszont néha azt mondja, hogy tollai nőnek a sok csirkétől :)))
Nagyon guszta ki fogom próbálni
Én szárnyas vagyok...a fiúk combosak...És ezt az adagot mind megetted...egyszerre...;oPPP
Köszi lányok!
Mandy: A párom semmit se eszik meg amibe csont van....normális!? :-)
Niki: Dehogy... :-) 3 napig ettem.
Utána nekem is fóbiám lett! :-)
Andi: az enyém sem...
Megjegyzés küldése