2010. június 24., csütörtök

Pikáns csirke comb


Saját találmány......
Csirke combot csak én eszem meg, így azt csinálok vele amit csak akarok. :-)

A hozzávalók opcionálisak, mindenki amit talál a hűtőjében, polcán.

Egy tűzálló tálba pici vizet öntöttem, majd belehelyeztem a combokat. Meglocsoltam olajjal, majd fűszereztem. Delikát, bors, rozmaring. Dobtam mellé 2 vöröshagymát negyedelve, pár gerezd foghagymát.
Fólia alatt sütöttem majdnem készre.
Ekkor jöttek a zöldségek, hogy ne nagyon puhuljanak meg.
Paradicsom negyedelve, cukkini, gomba szeletelve.
Majd jött egy öntet az egészre.
10 dkg gomolya túró összetörve, 1 doboz natúr joghurttal lazítva. Fűszerezve........piros paprika, chili, delikát, bors, fokhagyma (zúzott), kakukkfű, majoranna, oregano, bazsalikom(mindenből egy csipet).......mondtam, amit csak találsz otthon. :-)

10 percre még visszatettem a sütőbe.
Szerintem nem lett rossz!

5 megjegyzés:

mandy tarragon írta...

Nem értem ezt a csirkecomb fóbiát, nálunk is csak én eszem, pedig milyen finom :)
A receptet elmentettem, ki fogom próbálni valamikor, nagyon tetszik :)

Bianka írta...

Én a csirkéből így elkészítve a combját szeretem. Férj inkább melles. Viszont néha azt mondja, hogy tollai nőnek a sok csirkétől :)))

Nagyon guszta ki fogom próbálni

Niki írta...

Én szárnyas vagyok...a fiúk combosak...És ezt az adagot mind megetted...egyszerre...;oPPP

Andi írta...

Köszi lányok!

Mandy: A párom semmit se eszik meg amibe csont van....normális!? :-)

Niki: Dehogy... :-) 3 napig ettem.
Utána nekem is fóbiám lett! :-)

mandy tarragon írta...

Andi: az enyém sem...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails