2010. június 18., péntek
Rozmaringos csirke máj, zöldségekkel
Egy villámgyors, nagyon finom, könnyű ebéd.
Imádom a rozmaringot, sok ételhez használom.....
Májat még nem készítettem vele, nem tudom miért...... isteni lett!
A májat jól megtisztítottam pici olajon átforgattam. Megszórtam rozmaringgal, apróra vágott fokhagymával. (Sokkal!!!) Pici borssal ízesítettem. Majd mikor készen lett tudom hülyén hangzik, de sült csirke fűszerkeverékkel adtam meg neki a végső ízt!
Kaptam a zöldségesnél apró cukkinit. Vékony szeletekre vágtam, a gombával együtt. Olajon átforgattam. Ugyan azt a fűszereket használtam mint a májnál. 5 perc alatt kész lett. Nagy lángon sütöttem, szeretem ha roppan picit. Az utolsó 1 percben darabolt paradicsomot dobtam a serpenyőbe és éppen csak átforgattam.
Mozzarellát kínáltam mellé még.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
8 megjegyzés:
NAGYON NAGYON NAGYON GUSZTA!!! :))
Nagyszerű ízek! Burjánzik a cserépben a rozmaringom :-)
Csirkemáj meg mindig jöhet, minden mennyiségben!
Nyammi ez isteni
Jöhet egy adag délre ide is érhet.:))
Imádom a májat, küldhetnél, a fiúk nem eszik!:-))
Párom nagyon örülne ennek! El is mentem :) Jól néz ki!
Szeretem a rozmaringot,szeretem a csirkemájat...ez most a'la natur jöhetne is;oDDDD
Köszi Lányok!
Andi: sajna nem, a májat semmilyen formában, talán a májkrémet, de azt is el kell rejtenem. :-)
Megjegyzés küldése