2010. július 5., hétfő

Fetás-tejszínes csirke


Nagyon egyszerű, jó kis szaftos, ízletes csirke.

Olyan.... nincs sok időm, a gyerekek a nyakamon vannak, de éhesek kaja.....

Hozzávalók:

- 0,5 kg csirkemell
- 5 szem csiperke gomba
- 5 dl tejszín
- 15 dkg trapista sajt
- 20 dkg feta sajt
- 1 evőkanál kukorica liszt
- olaj
- fűszerek (só, bors, majoranna)

A csirkemellet kockára vágtam, olajon megforgattam. Hozzáadtam a szeletekre vágott gombát.
Felöntöttem pici vízzel, fűszereztem.
Amikor már megpuhult és a levét is el főtte, hozzáadtam a tejszínt.
A tejszínhez előzőleg belekevertem az apró kockára vágott sajtokat és a lisztet.
2 percig főztem még.
Sült burgonyával kínáltam.

5 megjegyzés:

Gizi írta...

Nagyon fincsi lehetett!! Van még csirkemellem itthon, viszem is a receptet magammal, köszike!!:))

Bianka írta...

Nyelek nagyokat, nagyon fincsi lehet

andi írta...

Imádom az ilyen ételeket!!
hétvégén csirkemell lesz nálunk is,valamilyen formában :)talán ilyen??majd megszavaztatom :)

Dia írta...

Jó kompozíció!

egycsipet írta...

Mostanában nálunk is ilyen kategóriájú ételek születnek. :D

Nagyon guszta, remek lehet! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails