2010. július 5., hétfő
Fetás-tejszínes csirke
Nagyon egyszerű, jó kis szaftos, ízletes csirke.
Olyan.... nincs sok időm, a gyerekek a nyakamon vannak, de éhesek kaja.....
Hozzávalók:
- 0,5 kg csirkemell
- 5 szem csiperke gomba
- 5 dl tejszín
- 15 dkg trapista sajt
- 20 dkg feta sajt
- 1 evőkanál kukorica liszt
- olaj
- fűszerek (só, bors, majoranna)
A csirkemellet kockára vágtam, olajon megforgattam. Hozzáadtam a szeletekre vágott gombát.
Felöntöttem pici vízzel, fűszereztem.
Amikor már megpuhult és a levét is el főtte, hozzáadtam a tejszínt.
A tejszínhez előzőleg belekevertem az apró kockára vágott sajtokat és a lisztet.
2 percig főztem még.
Sült burgonyával kínáltam.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
5 megjegyzés:
Nagyon fincsi lehetett!! Van még csirkemellem itthon, viszem is a receptet magammal, köszike!!:))
Nyelek nagyokat, nagyon fincsi lehet
Imádom az ilyen ételeket!!
hétvégén csirkemell lesz nálunk is,valamilyen formában :)talán ilyen??majd megszavaztatom :)
Jó kompozíció!
Mostanában nálunk is ilyen kategóriájú ételek születnek. :D
Nagyon guszta, remek lehet! ;)
Megjegyzés küldése