2010. július 9., péntek

Hagymás csirke tarhonyával


A tarhonya is GM.... :-)
Végre ehettem.....

Gyakorlatilag pörkölt jellegű, de az íze mégis egész más!!!! Gondolom a sok hagyma, a bacon teszi különlegessé.

Hozzávalók:
  • 2 egész csirkemell filé
  • 3 nagyobb lila hagyma
  • 2 csomag új hagyma
  • 20 dkg kockázott bacon
  • 5 gerezd fokhagyma!!!
  • olaj
  • fűszerek (só, bors majoranna, piros paprika)

Pici olajon megpirítottam a bacont, majd kistányérra kiszedtem. Ebben az olajban dinszteltem meg a kockára vágott hagymákat, fokhagymát. Hozzáadtam a kockára vágott csirkét is. Átforgattam. Felöntöttem vízzel, ízesítettem. Mikor majdnem kész, visszatettem a sült bacont.Készre főztem.

4 megjegyzés:

Bianka írta...

Isteni elgogadnám ebédre, vagy vacsira vagy most :))))

egycsipet írta...

Nyeltem egy nagyot, éhes lettem! :)

Livi írta...

Huh most vacsiztam, de azért simán lecsúszna egy adaggal ;)
Nagyon finom lehet!

Raindrop írta...

Tarhonya a világ egyik legnagyobb találmánya. Egyenesen rajongok érte. Ebben a formában, pedig nem tudok betelni vele. :) Volt egy olyan 2 hét az életemben, amikor minden nap csirkepörkölt+tarhonya-koviubit ettem ebédre. Nem tudtam megunni. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails