2010. március 20., szombat

Egyszerű lecsós szelet


Pecsenyéből szoktam csinálni. Muszáj ezt a húst kicsit szaftosabban készítenem mert egyébként nem eszik meg a fiaim.
Így viszont tolják befele. :-)
Nincs vele sok gond, ízletes ebéd.

Hozzávalók:

- 5 szelet pecsenye
- egy kis szál füstölt kolbi
- pici olaj
- 1 vöröshagyma
- 4 fehér paprika
- 2 paradicsom
- 1 liter 100 %-os paradicsomlé
- delikát, bors (ízlés szerint)

A hús szeletek mindkét oldalát megpirítom pici olajon. Felöntöm vízzel, ízesítem delikáttal, borssal. 20-30 percig párolom.
Majd hozzáadom a darabolt (nagyobb darabok) hagymát, paradicsomot, paprikát, kolbászt. Felöntöm a paradicsomlével és készre párolom.
Párolt rizzsel a legfinomabb!

7 megjegyzés:

andi írta...

Én is tolnám befelé :),mert szeretem:)!

Livi írta...

Jaj de jók az ilyen finom kis receptek! Mi is szeretjük :)

Bianka írta...

Nagyon szeretem már alapjáraton a lecsót, és husival... ÁÁÁ mennyei étek :)

Andi/cuki írta...

Egyszerű,de nagyon finom ehet!:-))

Mónika írta...

Kedvencünk!:))

Andi írta...

Nálunk is nagy kedvenc, főleg a fiúknál. El is fogyott! :-)

Névtelen írta...

Thanks for the erdekes informacio

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails