2010. március 20., szombat
Egyszerű lecsós szelet
Pecsenyéből szoktam csinálni. Muszáj ezt a húst kicsit szaftosabban készítenem mert egyébként nem eszik meg a fiaim.
Így viszont tolják befele. :-)
Nincs vele sok gond, ízletes ebéd.
Hozzávalók:
- 5 szelet pecsenye
- egy kis szál füstölt kolbi
- pici olaj
- 1 vöröshagyma
- 4 fehér paprika
- 2 paradicsom
- 1 liter 100 %-os paradicsomlé
- delikát, bors (ízlés szerint)
A hús szeletek mindkét oldalát megpirítom pici olajon. Felöntöm vízzel, ízesítem delikáttal, borssal. 20-30 percig párolom.
Majd hozzáadom a darabolt (nagyobb darabok) hagymát, paradicsomot, paprikát, kolbászt. Felöntöm a paradicsomlével és készre párolom.
Párolt rizzsel a legfinomabb!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
7 megjegyzés:
Én is tolnám befelé :),mert szeretem:)!
Jaj de jók az ilyen finom kis receptek! Mi is szeretjük :)
Nagyon szeretem már alapjáraton a lecsót, és husival... ÁÁÁ mennyei étek :)
Egyszerű,de nagyon finom ehet!:-))
Kedvencünk!:))
Nálunk is nagy kedvenc, főleg a fiúknál. El is fogyott! :-)
Thanks for the erdekes informacio
Megjegyzés küldése