2010. március 18., csütörtök

Hamis fasírt, baconbe tekert szilvával, almával


Kicsit betegeskednek a gyerkőcök, így sok időm nincs.
Enni azért kell, bár elég nehéz két lázas gyereket etetni, hiszen semmi sem kell nekik.
Na mindegy, ezt tegnap alkottam.

Hamis fasírt, mert nincs benne hús. Én nem szoktam tenni bele zsemlemorzsát se, még gluténmenteset se, de most nem ártott volna. A gomba kicsit szét esőssé tette, de nem volt itthon.

Hozzávalók:

- 5-6 nagyobb fej gomba
- 5-6 közepes nyers burgonya
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- 3 gerezd foghagyma
- só, bors, piros paprika ( ízlés szerint)
- olaj a sütéshez
- GM zsemlemorzsa (kell bele!!!)
- 2 tojás (lehet egy kellett volna)

A gombát nagyon apróra vágtam, a hagymát, burgonyát lereszeltem, a foghagymát zúztam.
Egy tálban összekevertem a hozzávalókat, bő olajban kisütöttem.

A fiúk babfőzelékkel ették, vagyis próbáltam őket pár kanállal.... :-(

Magunknak, baconbe tekert aszalt szilvát, almát kínáltam. Betekertem a gyümölcsöket, pici olajat öntöttem alá. Kicsi fahéjjal, sült csirke fűszerkeverékkel megszórtam. Sütőben 10 per alatt készre sütöttem.

5 megjegyzés:

Bianka írta...

Gyerekeknek jobbulást!!!!!

Nagyon guszta, ízletes a menü :)

egycsipet írta...

Finom lehet, nálunk nem megy a lánykámnál a gomba, de így lehet, hogy megenné. :D

Jobbulást a gyerkőknek!

Rose Woods írta...

Gyógyuljatok meg minél hamarabb!!!!
Fincsit főztél :-) Mint mindig :-D

Liza írta...

Különleges lehet a baconba tekert gyümölcs, ki fogom próbálni!
Gyerekeidnek mielőbbi gyógyulást!!!

Gizi írta...

Nagyon fincsit főztél!!! A gombafasírtot szeretem, de krumplit még nem tettem bele, de kifogom próbálni.

Jobbulást kívánok a fiúknak.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails