2010. március 5., péntek

Tatár beefsteak.....


akarom mondani....malacka!

Mert hogy nem marhából van, hanem malackából.
Tudom tudom, ez így nem ér...de mi szeretjük.

Nem is akarok nagy feneket keríteni neki.
A tegnapi vacsoránk volt.
Ezt mindenki tud készíteni....mindenki máshogy más arányokkal csinálja.
És persze nem utolsó sorban mindenkié csuda finom.

Csak ha már lefotóztam, gondoltam telik a blogom!

Hogy mit teszek bele?
Arányokat nem tudok, olyan érzékkel....

Tojássárgája, margarin, mustár, só, bors, foghagyma krém, vöröshagyma krém, ketchup, piros paprika.......kihagytam valami?
Mindegy....imádom!

12 megjegyzés:

Bianka írta...

A férjem imádja, de csak marhásat evett idáig.
Én illatát szeretem, de nem visz rá a lélek, hogy lenyeljem :)

Liza írta...

Szeretem, bár én még nem készítettem.
Sertésből kifogom próbálni!
Pirítósra kenve nagyon finom....

Chef Viki írta...

Eddig én is csak marhából ettem, imádom, imádom, imádom!

A malacka mely részéből? Szárazabb vagy zsírosabb?

Fú, imádom...

egycsipet írta...

Nahh, ezt nem vagyok elég bátor legyártani. Enni már jobban bírom, pirítóssal, sok-sok lila hagymával. :)))

Livi írta...

Én úgy tudom, hogy a malacka nyers húsát nem is szabad megenni :( Tudod pl a bélféreg stb...:(
Amúgy istenien néz ki, pedig én nem szeretem :) MArhahúsból párom szokott gyártani!

Andi írta...

Livi: Nem tudom...mi szoktunk enni.
Marhát nem csípem.
Terhesen nyilván nem ettem, de ki az a marha aki eszi akkor? :-)

Nálunk én csinálom, de kétszer ugyanolyanra nem sikerül.De fini mindig.

Viki: Combból csináltam.

Andi írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Névtelen írta...

Hűűűű ezt nagyon szeretem, bár soha nem csináltam még. régebben étteremben ettem, ubival, paprikával, lilahagymával... Nyami :)))
Mostani gyomrommal nem mernék enni sajnos... :(

Rose Woods írta...

Egyik nagy kedvencem. De annyira régen ettem már. Pedig finom. Na majd most...

Vali írta...

Andi én is úgy tudom, hogy disznó húst nyersen nem szabad enni csak a marhát. Én is szeretem, de ha lehet csak az itthon készültet, abban biztos vagyok, hogy miből készült.

Vali írta...

Andi itt olvashatsz róla.
http://www.szentbernat.hu/content/view/82/78/

Andi írta...

Köszi Vali!
Toxóm biztos nincs nézték az elmúlt 5 évben kétszer is, a két terhességemnél. Negatív volt, nem sikerült még elkapnom, pedig vidéki lány vagyok. Macseszok, tyúkok között nőttem fel. :-)
De meggyőztetek, legközelebb jöhet marha!
Bár a kolbász kóstolgatás és a tatár kicsit más. Azért a fűszerben áll egy napig.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails