2010. április 8., csütörtök

Ananászos, rozmaringos csirke


Jó a gép, vagy legalább már lehet használni. Az aksija nem működik kifogástalanul. Hol sötét, hol világos képet csinál, de takargatom össze vissza, így talán sikerül elfogatható képet csinálni.

Hétvégi kajánk volt, isteni lett....semmi különleges, aki szereti az ananászt imádni fogja!

Hozzávalók:

- 4 csirke comb (egész)
- 1 doboz darabolt ananász (a leve is kell!!!)
- pici olaj
- delikát, bors
- sült csirke fűszerkeverék
- kicsi rozmaring ág
- egy evőkanál keményítő


A csirkecombokat megtisztítottam, tepsibe helyeztem. Öntöttem alá kis vizet, meglocsoltam pici olajjal. Fűszereztem delikáttal, borssal és a sült csirke fűszerrel. Majd ráöntöttem az ananászt a leve nélkül, de a levét elraktam!!! Rászórtam a rozmaringot. Fólia alatt puhára pároltam, majd a fóliát levéve sütöttem, míg meg nem pirult.
Kivetem a combokat majd ráöntöttem az ananászra (amin maradt kis lé még) a keményítővel elkevert ananászlevet. Picit visszatettem a sütőbe. Míg a szósz be nem sűrűsödött. (olyan kínai szószos állagú lett).

Rizzsel tálaltam.

5 megjegyzés:

Bianka írta...

De jó a férjem imádni fogja

Niki írta...

Én imádom a gyümölcs és a hús keverékét,a hawai pizza is a kedvencem,-de sajna kiscsaládom nem kedveli eme párosítást...kár:-(((

Névtelen írta...

Uhhhh :)
Ez nagyon fincsi lehet!!! Összecsorgott a nyál a számban :) Ananászos husit szeretem :) Nyami!

Chef Viki írta...

Jeeeeeeeeee, jó a gép, éljen!!!

Ami meg a kaját illeti... Asszem, ez lesz hétvégén! Istentelen jó lehetett!

Livi írta...

Kérnék is belőle!!! Pont az ilyen jellegű kaják a kedvenceim :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails