2010. április 14., szerda

Márványsajtos csirkemell


Imádom a sajtokat, de a márvány sajtot így magában nem nagyon.
Rásütve husira annál inkább.
Kicsit szétfolyt, alig tudtam kivenni a tepsiből, de az íze mennyei, különleges!

Nem nagyon bonyolult.
A csirkemelleket vékony szeletekre vágtam, picit fűszereztem (só, bors, kakukkfű, oregano, bazsalikom). Elhelyeztem a tepsibe, kis vizet öntöttem alájuk, majd meglocsoltam pici olajjal.
Minden szelet tetejére egy szelet paradicsomot, lila hagymát helyeztem, majd néhány kis szelet póréhagymát is. Fólia alatt 40-45 percig sütöttem.
Majd 15 dkg márványsajtot villával széttörtem, összekevertem ugyanennyi reszelt trapistával.
Ráhalmoztam a húsokra és kb 8-10 percig még visszaraktam a sütőbe.

8 megjegyzés:

Adri írta...

Tuti imádnám, nagyon tetszik!!!

Ottis írta...

Guszta, és nekem való recept:-)

Bianka írta...

AZt a mindenit, de guszta

Edó írta...

Jajj,szinte erzem az izet,ez tenyleg kulonlegesen finom lehet!Koszi a recit,olyan guszta!!

Gizi írta...

Látom ma mindketten csirkemellet készítettünk.:) Nagyon finom lehetett, jó sok sajttal. Én sem vagyok oda a márványsajtért, de egy próbát megér.

trinity írta...

Én is így vagyok vele-husival, zöldségekkel, krémekbe isteni a márványsajt!! Nagyon tetszik!!

Livi írta...

Nyamm nyamm... olvasztott márvány sajt rajongó vagyok :)
Isteni lehetett!

Andi írta...

Köszi lányok!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails