Szeretnék elnézést kérni, nem tudok most fényképpel szolgálni. Már megint a fényképező...olyan képet csinált hogy nem merem ide feltenni.
De talán most az egyszer elfogadjátok így a receptet.
Nem is ragozom, próbálom szemléletesebben leírni.
Hozzávalók:
- 2 vékony szelet csirkemell (a többi részéből tejfölös csirke készült)
- 1 natúr krémsajt (medve)
- két kis ág kakukkfű
- pici olaj
- 2 evőkanál GM zsemlemorzsa
- 350 gramm fagyasztott brokkoli
- 5-6 dkg trapista (light)
- szerecsendió, só, bors, sült csirke fűszerkeverék
Vettem egy kerek tűzálló tálat. Vékonyan kiolajoztam, majd meghintettem a zsemlemorzsával.
A vékony szelet húsokat, sóztam, borsoztam. Ezután bekentem jó vastagon a krémsajttal. Középre tettem a kakukkfű ágat és felcsavartam. Középre helyeztem. Köré tettem fagyasztottan a brokkolit. Megszórtam fűszerkeverékkel, szerecsendióval. Lefedtem és közepes lángon puhára sütöttem. A krémsajt nagy része kifolyt a husiból, de pontosan ez adta a brokkoli "ágyát" és tuti ízét. A végén reszelt sajttal meghintettem, két percre visszaraktam a sütőbe pirulni.
Isteni lett, hiába hús+zöldség, a krémsajt miatt kiadós.
Gyakorlatilag kétszer is jó laktam ezzel a mennyiséggel.
Na jó picibe felteszem, borzalmasra sikerült a fotó....
8 megjegyzés:
Fincsi lehet, brokkolit karfiolra cserélném, mert azt jobban szeretem ;)
Ó, de jó, ilyet csinálni fogok :)
Szuper recept!!! A kis képen is látni, de szerintem nincs azzal a képpel semmi gond.Én is viszem a receptet.:)
Boldog Névnapot Kívánok!!!!
Jól elképzeltem - szuper lehetett!
Istenke éltessen!
Nagyon finom lehet, szívesen megkóstolnám :)
Tényleg vasárnap: Boldog névnapot :)
Vár nálam egy díj :)
Sorra értesítek mindenkit és látom Bianka már mindenhol beelőztél :D :D :D Andi nálam is vár egy cukker díj ;)
Megjegyzés küldése