2009. október 28., szerda

Fasírt

A "normális" fasírt áztatott zsemlével, zsemlemorzsával készül. Na mármost nálunk ez kivitelezhetetlen. Van Gm zsemle, zsemlemorzsa is, de azt nem szoktam a fasírtra "pazarolni", nélkülük is finom, a család évek óta így eszi.

Hozzávalók (4 személyre):

- 70 dkg darált hús
- 70 dkg nyers burgonya
- 2 tojás
- ízlés szerint só, bors, pirospaprika, vörös-fokhagymakrém
- olaj a sütéshez

Nagyon egyszerű. A nyers krumplit nagy lyukú reszelőn lereszelem, hozzá adom a többi hozzávalót, összekeverem, majd bő olajba kisütöm.

2 megjegyzés:

Pilchard írta...

Jajjj de jóóóó,hogy ez eddig nekem miért nem jutott eszembe????Próba a héten mindenképp!

Névtelen írta...

Ez nagyon jó lehet!
Sünmalac

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails